Forfatteraften med Carsten Jensen | Grøndalskirken

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 9. november 2021, kl. 18:30
75 kr. med mad
Forfatteraften med Carsten Jensen

En måned før coronaen ramte, mistede Carsten Jensen sin stedsøn, som kun blev 25 år. Carsten forelæste på et universitet i Los Angeles, hvor han var engageret i en tæt dialog med sine unge studerende om deres håb og drømme for fremtiden.

Den 11. marts lukkede Danmark ned på grund af pandemien og den hurtige vækst i antallet af corona-smittede, og den 12. marts sad forfatteren i lufthavnen i Los Angeles på vej til Danmark, midt i den desillusionerende amerikanske valgkamp.

Tilbage i selvisolation i et nedlukket Danmark besluttede han sig for at dokumentere pandemien. Hvad tænkte vi, imens den stod på? Hvad er vores forventninger, når den slutter? Det er blevet til bogen "Øvelser i afsked".

Med bogen, der har fået undertitlen "En coronakrønike", lægger Carsten Jensen den personlige sorgs savn og smerte ind i et mønster sammen med den angst og de afkald, men også de perspektiver, pandemien skaber.

UDSOLGT!